Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730718694

Amistoso (Int.) 730718694 Información oficial sobre el partido 730718694 en Hattrick

20.03.2024 10:00:00

FC Vladimirescu 2020 Alineación oficial del equipo 'FC Vladimirescu 2020' en el partido 5 - 2 Lecce con ColaCao Alineación oficial del equipo 'Lecce con ColaCao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Vladimirescu 2020 Alineación oficial del equipo 'FC Vladimirescu 2020' en el partido 4 - 0 Lecce con ColaCao Alineación oficial del equipo 'Lecce con ColaCao' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Vladimirescu 2020

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Alexandru Gruia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Vladimirescu.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Vladimirescu prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Alin Bumb va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Virgiliu Dumitru es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Silviu Năstase va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Vladimirescu va aconseguir el 5 - 2 quan Adi Saitoc va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Vladimirescu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dan Culcer en un 1 contra 1 amb el porter Sandoa Planas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Florin Giurgescu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vladimirescu van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dan Culcer, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lecce con ColaCao

Goles Goles

  • 162 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 13 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Sebastians Zimackis de Lecce marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): En Antti Saarenmäki va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Vado Sáenz Galilea la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Antti Saarenmäki, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 290 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Ernesto Desmont va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): Raimundo Bohórquez quasi marca en una jugada assajada de córner que Juan José Caetano havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sebastians Zimackis de Lecce va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.