Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730717273

Amistoso 730717273 Información oficial sobre el partido 730717273 en Hattrick

20.03.2024 10:00:00

AS Armata Alineación oficial del equipo 'AS Armata' en el partido 3 - 0 FC GIULESTYNA Alineación oficial del equipo 'FC GIULESTYNA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AS Armata Alineación oficial del equipo 'AS Armata' en el partido 3 - 0 FC GIULESTYNA Alineación oficial del equipo 'FC GIULESTYNA' en el partido
Tiene un resultado normal 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Armata

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Passats 10 minuts, Florin Comănoiu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Armata es posava per davant!
  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Daniel Prahoveanu va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 11, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Armata, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Armata va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kari Kiianen des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Armata ho intentava per la dreta per mitjà de Santino Bocco, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Florin Comănoiu de Armata va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Stjepan Eggbauer al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Daniel Prahoveanu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Benjamín Abellán per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Stjepan Eggbauer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Florin Comănoiu va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Willi Krebsförden de Armata es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

FC GIULESTYNA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FC GI, l'equip va recuperar la pilota al minut 17 i va contraatacar. En Adrian Ochianu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): El FC GI va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Cătălin-George Paţac la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FC GI va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adrian Ochianu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 239 Minuto 85 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Călin Prian va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Santino Bocco per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Radu Mureşan de FC GI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Péter Csizi de FC GI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.