Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730716104

Amistoso (Int., RC) 730716104 Información oficial sobre el partido 730716104 en Hattrick

19.03.2024 19:20:00

Real Tormarancia Alineación oficial del equipo 'Real Tormarancia' en el partido 3 - 0 SV Bergfeuer Alineación oficial del equipo 'SV Bergfeuer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Tormarancia Alineación oficial del equipo 'Real Tormarancia' en el partido 3 - 0 SV Bergfeuer Alineación oficial del equipo 'SV Bergfeuer' en el partido
Tiene un resultado normal 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Tormarancia

Goles Goles

  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 66, Bruno Vagnoni va pentinar un córner cap al segon pal que Roberto Nerla va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Rocco Vizzari de Tormarancia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del Tormarancia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rocco Vizzari, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Tormarancia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bruno Vagnoni va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Benedict Wimmers.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Isaia Quarta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 234 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Al minut 77 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Giuseppe Segalla, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

SV Bergfeuer

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Marco Manuel Artelenburg va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 83, i va passar la pilota a Emil-Sven Säckingen, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marco Manuel Artelenburg de Bergfeuer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Alex Podhorsky de Bergfeuer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wolff Zandt.