Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730715972

Amistoso 730715972 Información oficial sobre el partido 730715972 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

INUSUALS Alineación oficial del equipo 'INUSUALS' en el partido 4 - 0 Los Hinchapelotas C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
INUSUALS Alineación oficial del equipo 'INUSUALS' en el partido 7 - 0 Los Hinchapelotas C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INUSUALS

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Philipp Bertl ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, INUSUALS es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Boyan Tanev es va introduir dins la defensa central al minut 58, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Als 71 minuts de joc, els nois de INUSUALS van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Verner Baurecht augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Jeremy Zylmans va incrementar l'avantatge de INUSUALS amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Bastián Tindall una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Óscar Launay va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Sverre Kvarme, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Los Hinchapelotas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 3 (Ocasión evento especial): Ignacio Castellano va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 3, però no s'esperava que en Boyan Tanev, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.