Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730715839

Amistoso (Int., RC) 730715839 Información oficial sobre el partido 730715839 en Hattrick

20.03.2024 20:00:00

Legionärerna AB Alineación oficial del equipo 'Legionärerna AB' en el partido 0 - 3 Strikers Eagles Alineación oficial del equipo 'Strikers Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Legionärerna AB Alineación oficial del equipo 'Legionärerna AB' en el partido 0 - 3 Strikers Eagles Alineación oficial del equipo 'Strikers Eagles' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legionärerna AB

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Klas Gripenstrand de Legionärerna va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Fredrik Tungkvist que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Strikers Eagles

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan Marino Alho va posar els visitants Strikers per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marino Alho, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Alejandro Pardo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Alejandro Pardo de Strikers va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alejandro Pardo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Arturo Shaw, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Arturo Shaw va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ildus Tyumenev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ildus Tyumenev de Strikers va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".