Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730715335

Amistoso (Int., RC) 730715335 Información oficial sobre el partido 730715335 en Hattrick

21.03.2024 03:00:00

Centauro Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Centauro Futbol Club' en el partido 1 - 0 Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Centauro Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Centauro Futbol Club' en el partido 4 - 0 Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Centauro Futbol Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Centauro contenien la respiració mentre en Martín Federico Zitarrosa s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Centauro va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Massimo Calabria va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lautaro Micheletti va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Centauro va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Matías Agustín Abatte ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Massimo Calabria estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pablo Eduardo Costalta, als 87 minuts, va fallar per ben poc.
  • 234 Minuto 88 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Matías Agustín Abatte va sortir molt desviat al minut 88.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guillermo Bulat.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Massimo Calabria de Centauro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Chicas Bond

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Chicas va estar a punt d'empatar al 85 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Abdelaziz Lamhamedi que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Octavian Caliens de Chicas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.