Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730714979

Amistoso 730714979 Información oficial sobre el partido 730714979 en Hattrick

20.03.2024 17:50:00

Ires Gdynia-Obłuże Alineación oficial del equipo 'Ires Gdynia-Obłuże' en el partido 5 - 2 Emeryci na Wakacjach Alineación oficial del equipo 'Emeryci na Wakacjach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ires Gdynia-Obłuże Alineación oficial del equipo 'Ires Gdynia-Obłuże' en el partido 5 - 0 Emeryci na Wakacjach Alineación oficial del equipo 'Emeryci na Wakacjach' en el partido
Tiene un resultado normal 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ires Gdynia-Obłuże

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dariusz Sajda, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Shaun Galvin va incrementar l'avantatge de Gdynia-Obłuże amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 20 (Gol de falta): Eddie Gindl va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 20 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Gdynia-Obłuże va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Shaun Galvin va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Gdynia-Obłuże va aconseguir el 5 - 1 quan Shaun Galvin va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dariusz Sajda per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Stanisław Kochański va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Eddie Gindl, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Shaun Galvin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Eddie Gindl gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Stanisław Kochański va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stefan Olfers.

Emeryci na Wakacjach

Goles Goles

  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 48 del partit, anotant el 4 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Zenon Bułaś.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 els aficionats de EnW van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Cezary Helisz va anotar el 5 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del EnW va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Cyprian Grochowicz no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mutalip Atamuratov de EnW es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Settimio Finocchiaro de EnW la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.