Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730714496

Amistoso (Int., RC) 730714496 Información oficial sobre el partido 730714496 en Hattrick

20.03.2024 18:05:00

Susły z Mokotowa Alineación oficial del equipo 'Susły z Mokotowa' en el partido 3 - 2 Viking Rovers Alineación oficial del equipo 'Viking Rovers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Susły z Mokotowa Alineación oficial del equipo 'Susły z Mokotowa' en el partido 5 - 0 Viking Rovers Alineación oficial del equipo 'Viking Rovers' en el partido
Tiene mala suerte 4.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Susły z Mokotowa

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Christoph Pereira va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mokotowa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Mokotowa van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Komeil Ashenaei, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Augusto Lavagna va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jean-Denis Bigotte va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Mokotowa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 55 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Zbigniew Patałach ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Mokotowa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Zachary Cież va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tobias Vind.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zbigniew Patałach va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rens Henke! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 110 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Mokotowa Jean-Denis Bigotte quasi marca al minut 110 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jakub Piskorski l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 114 per blocar una centrada d'en Jakub Piskorski va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mokotowa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Jean-Denis Bigotte va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Walery Krata va xutar fora per a Mokotowa, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Mokotowa Christoph Pereira va intentar enganyar Tobias Vind amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 0.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Mokotowa Augusto Lavagna no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tobias Vind es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Mokotowa Komeil Ashenaei, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tobias Vind. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Zachary Cież de Mokotowa, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tobias Vind en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.

Viking Rovers

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Norbert Eichstaedt va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 30, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jawad El-Wakili va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Jaran Edigey va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jurgaghan Bira de Viking es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Juchin Chengelay de Viking va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Viking, 夏 (Xia) 啟泉 (Qiquan), col·locà la pilota just a les mans d'en Jawad El-Wakili. El marcador: 1 - 0.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Viking, 張 (Zhang) 澤勇 (Zeyong), es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jurgaghan Bira de Viking anava molt fort i col·locat però Jawad El-Wakili no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Jaran Edigey anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Viking.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Iurie Semian xutant per a Viking va fer anar la pilota just on la volia, però Jawad El-Wakili, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.