Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730712986

Amistoso (Int., RC) 730712986 Información oficial sobre el partido 730712986 en Hattrick

20.03.2024 22:50:00

El Basural FC Alineación oficial del equipo 'El Basural FC' en el partido 6 - 1 Kanutito FC Alineación oficial del equipo 'Kanutito FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Basural FC Alineación oficial del equipo 'El Basural FC' en el partido 5 - 0 Kanutito FC Alineación oficial del equipo 'Kanutito FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Basural FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): En Kendrick Leuteria va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Storm Smeaton la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Basural va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ákos Bánffy des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Basural va aconseguir el 3 - 0 quan José Lefebre va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Basural a 4 - 1. Storm Smeaton va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Aleksander Czubakowski va augmentar l'avantatge de Basural a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Basural va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kendrick Leuteria va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Fridrichas Tytmonas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ivan Klimša, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 51 quan Aleksander Czubakowski de Basural gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Kendrick Leuteria, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mircea-Ionuţ Bodin de Basural es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Strahinja Šainović de Basural va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Kanutito FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 20 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Kanutito seguien lluitant fins al final. Al minut 20, fruit d'aquests esforços, Raúl Prats va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.