Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730712912

Amistoso (Int., RC) 730712912 Información oficial sobre el partido 730712912 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido 0 - 2 Defensa Argentina Alineación oficial del equipo 'Defensa Argentina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido 0 - 2 Defensa Argentina Alineación oficial del equipo 'Defensa Argentina' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andorians

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Andorians van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Johannes Cornelius va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Johannes Cornelius de Andorians la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Defensa Argentina

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb 33 minuts jugats, Sohrab Fallah de CADA va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Roy Ibarrola de CADA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 58. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Carlos María Quinteros quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alessio Ameye després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Willi Salzman va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Roy Ibarrola de CADA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 48 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Roy Ibarrola va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alessio Ameye. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Aleksi Sundell de CADA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34 de partit, Aleksi Sundell de CADA va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.