Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730712338

Amistoso (RC) 730712338 Información oficial sobre el partido 730712338 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

Balompedica Peligros Alineación oficial del equipo 'Balompedica Peligros' en el partido 4 - 1 ValhallaTEAM Alineación oficial del equipo 'ValhallaTEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Balompedica Peligros Alineación oficial del equipo 'Balompedica Peligros' en el partido 6 - 0 ValhallaTEAM Alineación oficial del equipo 'ValhallaTEAM' en el partido
Tiene mala suerte 6.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balompedica Peligros

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Després de 29 minuts de partit, Sergio Escalzo igualava per Balompedica en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 73 gràcies a la jugada de Sergio Escalzo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Balompedica i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 77 minuts de joc. Mentre en Noël Vernet el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Javier Cobarrubias es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Balompedica va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Álvaro Güell ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roberto Inarra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alejandro Mariano Romero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roberto Inarra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Niño de Balompedica es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Escalzo de Balompedica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ValhallaTEAM

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Lorenzo García de Camargo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ValhallaTEAM, Ramon Esquina, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.