Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730712333

Amistoso 730712333 Información oficial sobre el partido 730712333 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Dueñas Team Alineación oficial del equipo 'Dueñas Team' en el partido 3 - 2 Teofilos F. C Alineación oficial del equipo 'Teofilos F. C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Dueñas Team Alineación oficial del equipo 'Dueñas Team' en el partido 8 - 0 Teofilos F. C Alineación oficial del equipo 'Teofilos F. C' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dueñas Team

Goles Goles

  • 102 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Als 37 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Dueñas va acabar amb la pilota als peus de Aleksander Kokoszanek que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 42, Iveri Jelia de Dueñas empatava el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Danny Stam de Dueñas aconseguir un gol al minut 43 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Mats Ulferberg va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Thobela Kolane es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Teofilos F. C

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Benedict Bennert sempre és una garantia. Al minut 34, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Germán Ayza marcar el 0 - 1 per al Teofilos.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Teofilos, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Orell Gürtler va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Benedict Bennert que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.