Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730711795

Amistoso 730711795 Información oficial sobre el partido 730711795 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Zaragoza Rovers FC Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Rovers FC' en el partido 4 - 3 Albasuna Alineación oficial del equipo 'Albasuna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zaragoza Rovers FC Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Rovers FC' en el partido 3 - 2 Albasuna Alineación oficial del equipo 'Albasuna' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,1 % 13,4 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaragoza Rovers FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Pablo Eduardo Acavallo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Zaragoza.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cássio Jesus, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Zaragoza.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Zaragoza. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Carlos Goitisolo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Carlos Goitisolo va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Iván Gabriel Rodríguez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucas Exequiel Murua de Zaragoza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Pepe Parrael de Zaragoza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Albasuna

Goles Goles

  • 153 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els jugadors de Albasuna no defallien en cap moment. Producte d'això, en Martín Cadorra va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 1.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, el Albasuna va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Harald Engen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 2.
  • 150 Minuto 88 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Zezé Dimenstein de Albasuna va reduir diferències a 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Harald Engen va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Stanislav Budilin va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Urnid Kanouni no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Martín Cadorra va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guillermo Moglia de Albasuna es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Nicolò Briani de Albasuna va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.