Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730711029

Amistoso (Int.) 730711029 Información oficial sobre el partido 730711029 en Hattrick

20.03.2024 17:55:00

Fara Pelikan Alineación oficial del equipo 'Fara Pelikan' en el partido 0 - 4 lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fara Pelikan Alineación oficial del equipo 'Fara Pelikan' en el partido 0 - 2 lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fara Pelikan

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Marek Tomaszuk va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): SKS van sortir al contraatac al minut 33, però Ksaverinas Geraitis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SKS, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En August Wycisło va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Orest Gębka de SKS es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, August Wycisło de SKS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wincenty Kijczak de SKS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

lincoln barrows

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pandi Relangi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, lincoln va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pep Pocallet, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Oier Ahatsetxeberri de lincoln l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 58 de partit.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Cleonilson Banin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al lincoln, un peu providencial d'en Esparatz Egozkozabal va situar el 0-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Pep Pocallet quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Anton Zearra quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mübariz Rəhimli, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): Mahesh Iyer va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pep Pocallet. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Yiorgos Macheritsas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.