Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730709750

Amistoso (Int., RC) 730709750 Información oficial sobre el partido 730709750 en Hattrick

20.03.2024 07:30:00

Ezzelina Alineación oficial del equipo 'Ezzelina' en el partido 2 - 3 Borussia Burgos Alineación oficial del equipo 'Borussia Burgos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ezzelina Alineación oficial del equipo 'Ezzelina' en el partido 2 - 1 Borussia Burgos Alineación oficial del equipo 'Borussia Burgos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,4 % 6,5 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ezzelina

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Rainer Thurnheer va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 43.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Louis Borret, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Taabaldy Bektursunov de Ezzelina va intentar batre la porteria rival al minut 41 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 237 Minuto 58 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jackie Malebye estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Kuban Shayduldaev, als 58 minuts, va fallar per ben poc.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Ezzelina enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Borussia Burgos

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alejandro Cordellas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 162 Minuto 60 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 60, quan Jaime Rodríguez Girón va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Daniel Estradé que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Borussia.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jaime Rodríguez Girón. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Albaro Handi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaime Rodríguez Girón de Borussia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Cordellas de Borussia es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.