Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730708588

Amistoso (Int.) 730708588 Información oficial sobre el partido 730708588 en Hattrick

19.03.2024 20:30:00

Israel Anniversary Dolphins Alineación oficial del equipo 'Israel Anniversary Dolphins' en el partido 2 - 7 SK Němčice City Alineación oficial del equipo 'SK Němčice City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Israel Anniversary Dolphins Alineación oficial del equipo 'Israel Anniversary Dolphins' en el partido 1 - 4 SK Němčice City Alineación oficial del equipo 'SK Němčice City' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Israel Anniversary Dolphins

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 15 gràcies a la jugada de Andrey Korastelev, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 100 Minuto 48 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Chananiel Aharonov va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 2 - 4.

SK Němčice City

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 30 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Tomáš Pivko de Němčice marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Němčice va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 32. Antonín Hejda va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): Reinhard Schessauer de Němčice va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Zdeněk Kummer que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Volker Meister de Němčice va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 49 (Gol de falta): Sakaleshwar Pandit va incrementar l'avantatge a 2 - 5 per a Němčice gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Milan Říman va augmentar l'avantatge de Němčice a 2 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Milan Říman de Němčice l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 7 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Aurèle Durel al minut 53, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.