Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730707999

Amistoso 730707999 Información oficial sobre el partido 730707999 en Hattrick

20.03.2024 08:30:00

Krasniy manyak Alineación oficial del equipo 'Krasniy manyak' en el partido 4 - 7 FC Shoma Chelny Alineación oficial del equipo 'FC Shoma Chelny' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Krasniy manyak Alineación oficial del equipo 'Krasniy manyak' en el partido 2 - 7 FC Shoma Chelny Alineación oficial del equipo 'FC Shoma Chelny' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krasniy manyak

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergey Vatuev, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 101 Minuto 71 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Stanislav Buev trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 6 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): Mikhail Arifullin de Krasniy va demostrar les seves habilitats al minut 73 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 6.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Vyacheslav Kasulin es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 4 - 7, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Grigoriy Tukachev de Krasniy no va ser gol per ben poc.

FC Shoma Chelny

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Igor Laevskiy va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Ant Applecross va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Quentin Andriot va augmentar l'avantatge de Shoma a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ant Applecross, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Shoma va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 44, quan Igor Laevskiy, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 5.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Ant Applecross va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, un xut de Mátyás Mátyus des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 3 - 7 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Mátyás Mátyus va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 18, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sidor Selin va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Artem Babarinov de Shoma la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.