Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730707774

Amistoso (Int.) 730707774 Información oficial sobre el partido 730707774 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

U.D. Almansa Alineación oficial del equipo 'U.D. Almansa' en el partido 0 - 4 Wilki Wrocław Alineación oficial del equipo 'Wilki Wrocław' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
U.D. Almansa Alineación oficial del equipo 'U.D. Almansa' en el partido 1 - 7 Wilki Wrocław Alineación oficial del equipo 'Wilki Wrocław' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Almansa

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Alberto Reguero van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Zdzisław Kurek a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Almansa Veha Mok quasi va assolir l'empat al minut 31 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Apolonio Gen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Wilki Wrocław

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): FC.WW va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Sigi Lustrinelli va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 50, FC.WW va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jaime Brys.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, FC.WW va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jaime Brys, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Abdelbassit Mechwar va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a FC.WW.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rafa Cerro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ariel Hajdamowicz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.