Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730707170

Amistoso (Int.) 730707170 Información oficial sobre el partido 730707170 en Hattrick

20.03.2024 16:30:00

Fat Boy United Alineación oficial del equipo 'Fat Boy United' en el partido 5 - 3 Chérie Wines Alineación oficial del equipo 'Chérie Wines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Fat Boy United Alineación oficial del equipo 'Fat Boy United' en el partido 5 - 2 Chérie Wines Alineación oficial del equipo 'Chérie Wines' en el partido
Tiene un resultado normal 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fat Boy United

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Alberto Morales el va rematar Florêncio Quinhones amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Colin Drapier, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del United se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 19.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Florêncio Quinhones va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): United va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alberto Morales va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tommy Nøhr es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): United va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lukas Rohleder va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marc Antoni Maset.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marc Antoni Maset al minut 20 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Colin Drapier va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lukas Rohleder va rematar alt.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Sylvester Eskesen de United gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Florêncio Quinhones de United es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Alberto Morales de United va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Chérie Wines

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Roberto Arpaia que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Rolando Guanes va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Chérie seguien lluitant fins al final. Al minut 86, fruit d'aquests esforços, Roberto Arpaia va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Tommy Nøhr va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 83 de joc.