Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730706433

Amistoso (Int.) 730706433 Información oficial sobre el partido 730706433 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

ALBRODREY Alineación oficial del equipo 'ALBRODREY' en el partido 3 - 0 Bostonsäkki Alineación oficial del equipo 'Bostonsäkki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ALBRODREY Alineación oficial del equipo 'ALBRODREY' en el partido 4 - 2 Bostonsäkki Alineación oficial del equipo 'Bostonsäkki' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALBRODREY

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Massimiliano Lupacchino va donar a ALBRODREY un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): ALBRODREY va augmentar la diferència quan Sergio Berdugo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del ALBRODREY va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sergio Berdugo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Esteve Axandri de ALBRODREY va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bostonsäkki

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Kalle-Matti Lahtinen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Jari Mustajärvi va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Kim Mikosch va xutar a fora.
  • 260 Minuto 49 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Markus Setälä, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 68, un contraatac del Bostonsäkki no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Eero Heikkinen perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kalle-Matti Lahtinen estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ari Aaltokoski, als 75 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kalle-Matti Lahtinen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benjamin Ålgars de Bostonsäkki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.