Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730706289

Amistoso (Int.) 730706289 Información oficial sobre el partido 730706289 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido 3 - 2 Bloody Cookers Alineación oficial del equipo 'Bloody Cookers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido 1 - 1 Bloody Cookers Alineación oficial del equipo 'Bloody Cookers' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,0 % 36,5 % 29,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Deza-Lalin

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Deza-Lalin van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Wyatt Kelly.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 42, José Mariño de Deza-Lalin empatava el partit: 2 - 2.
  • 120 Minuto 47 (Gol de falta): Wyatt Kelly va donar a Deza-Lalin un avantatge de 3 - 2 amb un magnífic llançament de falta.

Bloody Cookers

Goles Goles

  • 116 Minuto 23 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 23 minuts quan Jann-Fiete Zellhofer va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Papa Guiro, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Jann-Fiete Zellhofer de Cookers va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Deza-Lalin. La jugada d'estratègia del Cookers per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ibnou Balde va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 260 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Papa Guiro, al minut 76 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 81, en un 1 contra 1 amb el porter, però Andrés Nemo va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Modou Ndiaye des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 89 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Modou Ndiaye va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.