Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730705789

Amistoso (Int.) 730705789 Información oficial sobre el partido 730705789 en Hattrick

19.03.2024 19:15:00

U.C. CASTELLO DI MONDOLFO Alineación oficial del equipo 'U.C. CASTELLO DI MONDOLFO' en el partido 8 - 0 Antioch SK Alineación oficial del equipo 'Antioch SK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
U.C. CASTELLO DI MONDOLFO Alineación oficial del equipo 'U.C. CASTELLO DI MONDOLFO' en el partido 6 - 0 Antioch SK Alineación oficial del equipo 'Antioch SK' en el partido
Tiene suerte 6.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.C. CASTELLO DI MONDOLFO

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MONDOLFO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Roland Tamáska va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): MONDOLFO va augmentar la diferència quan Jawad Zakir no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 130 Minuto 20 (Gol de falta): Als 20 minuts, Orlando Fontana va ampliar l'avantatge de MONDOLFO amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan MONDOLFO va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Orlando Fontana des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Roland Tamáska va incrementar l'avantatge de MONDOLFO amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, MONDOLFO va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sean Janowski, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Daniel Cebrián va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de MONDOLFO al minut 87, que va llançar ajustat al pal en Orlando Fontana. 8 - 0 pels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sean Janowski.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sean Janowski se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Antioch SK

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Naşit Bayır de Antioch va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Memnun Ayrıç de Antioch amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.