Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730705645

Amistoso (Int., RC) 730705645 Información oficial sobre el partido 730705645 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Mazo System Alineación oficial del equipo 'Mazo System' en el partido 4 - 2 AST_2023 Alineación oficial del equipo 'AST_2023' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Mazo System Alineación oficial del equipo 'Mazo System' en el partido 9 - 3 AST_2023 Alineación oficial del equipo 'AST_2023' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mazo System

Goles Goles

  • 113 Minuto 8 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Pablo Maravilla de System va aconseguir igualar el partit al minut 8, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): System s'avançava al marcador al minut 23, després d'un rebot que va caçar en Francisco Ángel Fernández Landa per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): System, atacant per l'esquerra al minut 77, va aprofitar el magnífic llançament de Robin Coleman per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, System va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Elías Vega, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Oihan Sorhondo de System va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Francisco Ángel Fernández Landa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de System que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Airam Monroy de System va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Oihan Sorhondo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

AST_2023

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a AST_2023 prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en 蒋 (Jiang) 如崇 (Ruchong).
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 76 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Kozhak Abayhanuly de AST_2023 marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En 蒋 (Jiang) 如崇 (Ruchong) va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de AST_2023 la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 260 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Sajat Dzhanbaev, al minut 78 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Andrei-Ion Amarandei va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.