Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730705420

Amistoso (Int.) 730705420 Información oficial sobre el partido 730705420 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

The Morticons Alineación oficial del equipo 'The Morticons' en el partido 1 - 0 FC Ristiside Alineación oficial del equipo 'FC Ristiside' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Morticons Alineación oficial del equipo 'The Morticons' en el partido 2 - 3 FC Ristiside Alineación oficial del equipo 'FC Ristiside' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,7 % 60,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Morticons

Goles Goles

  • 124 Minuto 65 (Gol de penalti): Corria el minut 65, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Morticons s'avançava en el marcador després que en Nariman Varasteh xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Francisco Marín Palacios va intentar anar-se'n per velocitat al minut 27 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bogusław Mroziak va estar a punt d'acabar en gol al minut 48, però el porter visitant Mike Juntunen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Cristian Rubio de Tejada gairebé va marcar per a Morticons des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FC Ristiside

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Teemu Komssi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Micah Butcher, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Micah Butcher va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Beybe Corrales va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Beybe Corrales de Ristiside va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.