Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730704001

Amistoso 730704001 Información oficial sobre el partido 730704001 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

P.B Sant Just Alineación oficial del equipo 'P.B Sant Just' en el partido 3 - 0 Malaquito de Memphis CF Alineación oficial del equipo 'Malaquito de Memphis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
P.B Sant Just Alineación oficial del equipo 'P.B Sant Just' en el partido 2 - 0 Malaquito de Memphis CF Alineación oficial del equipo 'Malaquito de Memphis CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P.B Sant Just

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador Arthur Foster de Sant, després de 11 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Sant va trobar una esquerda a la defensa rival quan en José Camazón va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Noah Nielsen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Sant va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Arthur Foster en un 1 contra 1 amb el porter Eric Pidevall, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tomáš Zachar va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sant a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Casimiro Fonseca va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 63 podia haver acabat en gol, però Eric Pidevall va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Malaquito de Memphis CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Malaquito van sortir al contraatac amb encert al minut 14, però Alejandro Seco no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.