Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730703058

Amistoso (Int.) 730703058 Información oficial sobre el partido 730703058 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Las Balas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Las Balas de Murcia' en el partido 0 - 4 FC LT/D-Classix Alineación oficial del equipo 'FC LT/D-Classix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Las Balas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Las Balas de Murcia' en el partido 1 - 2 FC LT/D-Classix Alineación oficial del equipo 'FC LT/D-Classix' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Balas de Murcia

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan Valiente Marcos Gómez des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

FC LT/D-Classix

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb 12 minuts jugats, Ludbert Zeuner de LT/DC va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Daniel Nikolai Spooner va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): LT/DC va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Ralf Uwe Wogen va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Ägidus Heckert des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kay-Uwe Urbach estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ägidus Heckert, als 3 minuts, va fallar per ben poc.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Dominique Marle va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Helmut Reutelsterz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Daniel Nikolai Spooner, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Daniel Nikolai Spooner va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Daniel Nikolai Spooner va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kay-Uwe Urbach de LT/DC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.