Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730703052

Amistoso 730703052 Información oficial sobre el partido 730703052 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Sport iClub Alineación oficial del equipo 'Sport iClub' en el partido 2 - 5 La gripia-montllor Alineación oficial del equipo 'La gripia-montllor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Sport iClub Alineación oficial del equipo 'Sport iClub' en el partido 2 - 7 La gripia-montllor Alineación oficial del equipo 'La gripia-montllor' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport iClub

Goles Goles

  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Als 35 minuts, una gran jugada per l'esquerra de iClub va acabar amb la pilota als peus de Salvador Romero que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de iClub. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Luis Labadía xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després de 20 minuts, Henry Soudunsaari va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Amador Guixer va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 64 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Lascano de iClub es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Henry Soudunsaari de iClub va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

La gripia-montllor

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): gripia-montllor va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 14. Héctor Torneiros va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del gripia-montllor van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luis Queirós va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Carlos Soler que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a gripia-montllor.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Luis Queirós va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 78, i va fer pujar el 2 - 4 per a gripia-montllor.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 90, gripia-montllor va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luis Queirós.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 24 (Ocasión de falta): Kadir Mevlüt va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.