Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730702918

Amistoso 730702918 Información oficial sobre el partido 730702918 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

R.C.J. Los Ratones Alineación oficial del equipo 'R.C.J. Los Ratones' en el partido 0 - 6 Red Warriors FC Alineación oficial del equipo 'Red Warriors FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
R.C.J. Los Ratones Alineación oficial del equipo 'R.C.J. Los Ratones' en el partido 0 - 7 Red Warriors FC Alineación oficial del equipo 'Red Warriors FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.J. Los Ratones

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Ignacio Serra de Ratones va intentar batre la porteria rival al minut 11 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Red Warriors FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sven Platzer quedar desmarcat i marcar per a Warriors al minut 6. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Sven Platzer de Warriors va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 12. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15, Sven Platzer va augmentar l'avantatge de Warriors a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sven Platzer va augmentar l'avantatge de Warriors a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Yoni Dalgo de Warriors l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 75 de partit.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Karsten Steininger-Erben va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 6 per a Warriors.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Konrad Grochalski, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 57 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Warriors va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Warriors la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Warriors quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sven Platzer va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Asher Purrington va deixar a Alejandro Ríos Jiménez assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.