Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730702693

Amistoso (Int.) 730702693 Información oficial sobre el partido 730702693 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

U.D. Larmiñor Alineación oficial del equipo 'U.D. Larmiñor' en el partido 3 - 0 C.F. Splavište Alineación oficial del equipo 'C.F. Splavište' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Larmiñor Alineación oficial del equipo 'U.D. Larmiñor' en el partido 3 - 0 C.F. Splavište Alineación oficial del equipo 'C.F. Splavište' en el partido
Tiene un resultado normal 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Larmiñor

Goles Goles

  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 49 gràcies a la jugada de Joshua Heard, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, UDL va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Joshua Heard, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a UDL i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 83 minuts de joc. Mentre en Joshua Heard el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Adrian Stoichici arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): UDL va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Max Le Cossec en un 1 contra 1 amb el porter Karel Delbeke, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

C.F. Splavište

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Saadettin Koçyiğit quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Philhard Kloeckl de Splavište la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Gojenechea de Splavište va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.