Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730701824

Amistoso (Int., RC) 730701824 Información oficial sobre el partido 730701824 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Harapos Alineación oficial del equipo 'Harapos' en el partido 2 - 3 Angeball Alineación oficial del equipo 'Angeball' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Harapos Alineación oficial del equipo 'Harapos' en el partido 0 - 2 Angeball Alineación oficial del equipo 'Angeball' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Harapos

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Harapos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Saúl Aguirre de Cárcer.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Alejandro Gutiérrez-Calderón va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Narciso Castañeda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Angeball

Goles Goles

  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 en Edmundo Pezzatti va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kurt Titton va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 90, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Inge Olenkvist es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tony Petherbridge que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Angeball que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kurt Titton, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Steve Malpass va fer una jugada per la banda esquerra, però Lizardi Larrikoetxea va aturar el seu xut.
  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gareth Cordery va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Kurt Titton rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Angeball va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Vito van Elp es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 28, en un 1 contra 1 amb el porter, però Lizardi Larrikoetxea va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Tony Petherbridge des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Inge Olenkvist va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Lizardi Larrikoetxea va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Gareth Cordery de Angeball va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.