Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730701372

Amistoso (Int., RC) 730701372 Información oficial sobre el partido 730701372 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 7 - 1 Winterfell Wanderers Alineación oficial del equipo 'Winterfell Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 5 - 0 Winterfell Wanderers Alineación oficial del equipo 'Winterfell Wanderers' en el partido
Tiene suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D.Comovaeso

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Comovaeso s'avançava al marcador al minut 12, després d'un rebot que va caçar en Ricardo Sánchez Gil per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Victor John de Comovaeso va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Comovaeso va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jesús Francisco Torre Palacio des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Imanol Alpont va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Comovaeso van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jere Ingström va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Nyi Sithu va augmentar l'avantatge de Comovaeso a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 125 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 6 - 1 el va marcar Pablo Carranes a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Als 82 minuts de joc, els nois de Comovaeso van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ricardo Sánchez Gil augmentant l'avantatge per als locals: 7 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Carranes de Comovaeso va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Jere Ingström de Comovaeso va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Winterfell Wanderers

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Bole Butulija de Winterfell va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.