Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730701336

Amistoso (Int., RC) 730701336 Información oficial sobre el partido 730701336 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Bierzo Roebucks Alineación oficial del equipo 'Bierzo Roebucks' en el partido 7 - 4 Zapadni Zagreb Alineación oficial del equipo 'Zapadni Zagreb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Bierzo Roebucks Alineación oficial del equipo 'Bierzo Roebucks' en el partido 4 - 6 Zapadni Zagreb Alineación oficial del equipo 'Zapadni Zagreb' en el partido
Tiene bastante suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,4 % 69,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bierzo Roebucks

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Roebucks va ser Francesco Apuzzo.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11, Roebucks va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Storm Steffensen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Adam Schisslaweng al minut 36, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Roebucks i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 111 Minuto 108 (Gol por el centro): Hugbert Fülle s'emportà una gran ovació del públic local al minut 108, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hugbert Fülle va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 224 Minuto 79 (Ocasión de penalti): En Adam Schisslaweng va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 79, però el porter visitant Adam Boštík el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Adam Schisslaweng del Roebucks ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Ignacio Pizarro de Roebucks va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Storm Steffensen.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Roebucks, Francesco Apuzzo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Hugbert Fülle va xutar fora per a Roebucks, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Harmen Harteman anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a Roebucks.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Adam Schisslaweng va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 4.

Zapadni Zagreb

Goles Goles

  • 151 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats de Zapadni van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Fulvio Reccia va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 27, quan Felipo Sola va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Marcel Gagea que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Passats 91 minuts de partit, Zapadni es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Draženko Vincek es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Zapadni Anto Markešić, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Harmen Harteman. El marcador continuava 5 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fulvio Reccia de Zapadni va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Zapadni, Draženko Vincek, col·locà la pilota just a les mans d'en Harmen Harteman. El marcador: 6 - 4.