Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730701204

Amistoso 730701204 Información oficial sobre el partido 730701204 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

NIKE TEAM F.C Alineación oficial del equipo 'NIKE TEAM F.C' en el partido 2 - 6 Deto Alineación oficial del equipo 'Deto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
NIKE TEAM F.C Alineación oficial del equipo 'NIKE TEAM F.C' en el partido 0 - 6 Deto Alineación oficial del equipo 'Deto' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NIKE TEAM F.C

Goles Goles

  • 139 Minuto 17 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Carlos Berlín va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Manuel Miura.
  • 102 Minuto 60 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 60 de partit i el marcador es posà 2 - 4 quan en Luis Verde, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el NIKE a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Javier Moncada Pinos va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 67 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Carlos Berlín de NIKE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Deto

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Deto va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Kaloyan Dimov va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 34, quan Jordi Ximeno va posar els visitants Deto per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per David Velázquez el va rematar Manuel Miura amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 3.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Kaloyan Dimov de Deto va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Deto, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i David Velázquez va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 2 - 5.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, un xut de Eliseo Abavides des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Jordi Ximeno quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Javier Moncada Pinos quasi marca en una jugada assajada de córner que Castejón Cotoner havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jordi Ximeno es va quedar sol davant del porter, al minut 47. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eliseo Abavides va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.