Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730700928

Amistoso (Int., RC) 730700928 Información oficial sobre el partido 730700928 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Lobo cd Alineación oficial del equipo 'Lobo cd' en el partido 5 - 2 BC Union Burkina Alineación oficial del equipo 'BC Union Burkina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lobo cd Alineación oficial del equipo 'Lobo cd' en el partido 3 - 0 BC Union Burkina Alineación oficial del equipo 'BC Union Burkina' en el partido
Tiene suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lobo cd

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Lobo contenien la respiració mentre en Víctor Vinayo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nicolás Gorostorzu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Lobo.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Lobo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Taher Ghamari va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Lobo va augmentar la diferència quan Nicolás Gorostorzu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan Lobo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ermengol Anduaga des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ramón Ferrer estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Polen Gutiola, als 23 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Lobo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Valeriano Brañas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, Polen Gutiola gairebé va marcar per a Lobo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Artizar Anduaga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Alberto Palacios va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Taher Ghamari, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nathan Weaver.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Taher Ghamari de Lobo es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

BC Union Burkina

Goles Goles

  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 25 minuts de joc, Mauro Cotelo, corrent com un esperitat, superà primer Jesús Jornet per velocitat, i després el porter posant el 3 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): El jugador Vishtasb Shahsiah de Burkina es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 2 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Zaza Gooré de Burkina va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Pranys Soikinas de Burkina va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.