Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730700899

Amistoso (Int.) 730700899 Información oficial sobre el partido 730700899 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Kikuyos Alineación oficial del equipo 'Kikuyos' en el partido 5 - 1 Volleybalvereniging Thriantha Alineación oficial del equipo 'Volleybalvereniging Thriantha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kikuyos Alineación oficial del equipo 'Kikuyos' en el partido 3 - 1 Volleybalvereniging Thriantha Alineación oficial del equipo 'Volleybalvereniging Thriantha' en el partido
Tiene suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kikuyos

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Kikuyos va posar-se per davant 1 - 0 al minut 13, quan Javier Español va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Kikuyos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vadim Chalbyshev va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del Kikuyos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luitpold von Eichler und Auritz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Amb 72 minuts jugats, en Ignacio García de la Cuesta va augmentar l'avantatge de Kikuyos a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Kikuyos va aconseguir el 5 - 1 quan Luitpold von Eichler und Auritz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Español.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Luitpold von Eichler und Auritz de Kikuyos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Volleybalvereniging Thriantha

Goles Goles

  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Volleybalvereniging van mostrar una bona compenetració quan al minut 80 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Iuri Govi va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Volleybalvereniging va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 34 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En 梅 (Mei) 轩嘉 (Xuanjia) va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Miguel Juan Vilallonga.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 43 en Iuri Govi va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Miguel Juan Vilallonga va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Volleybalvereniging va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 62, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Savelijs Kalvāns.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Barnabás Eperjesi de Volleybalvereniging es va guanyar la targeta groga merescudament.