Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730700460

Amistoso (Int.) 730700460 Información oficial sobre el partido 730700460 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

PEÑA BADALONA Alineación oficial del equipo 'PEÑA BADALONA' en el partido 0 - 4 FC Kaffe Drengene Alineación oficial del equipo 'FC Kaffe Drengene' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
PEÑA BADALONA Alineación oficial del equipo 'PEÑA BADALONA' en el partido 0 - 6 FC Kaffe Drengene Alineación oficial del equipo 'FC Kaffe Drengene' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PEÑA BADALONA

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Johan Algreen quasi dona a BDN l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

FC Kaffe Drengene

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marko Dubajić va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Max Maltesen, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Drengene va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Max Plenborg, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Drengene per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 82. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Max Maltesen. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): El Drengene va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 5, però en Jari Savinen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 274 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Max Maltesen que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el Drengene va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Kim van den Bosch s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Max Plenborg, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Drengene va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Finn Bogh de Drengene va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ihor Angarskiy de Drengene es va guanyar la targeta groga merescudament.