Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730699905

Amistoso (RC) 730699905 Información oficial sobre el partido 730699905 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

Malaka Warriors Football Club Alineación oficial del equipo 'Malaka Warriors Football Club' en el partido 5 - 3 calamaro Alineación oficial del equipo 'calamaro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Malaka Warriors Football Club Alineación oficial del equipo 'Malaka Warriors Football Club' en el partido 3 - 3 calamaro Alineación oficial del equipo 'calamaro' en el partido
Tiene suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,5 % 34,2 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaka Warriors Football Club

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Cristian Manuel Goyeneche va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Warriors empatava el partit, 1 a 1, al minut 35.
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): El Warriors no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Cálico Bayón es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Paco Angulo va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 121 Minuto 98 (Gol por el centro): Al minut 98 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Paco Angulo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Warriors es posava per davant 4 a 3.
  • 131 Minuto 101 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Warriors pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ivan Bestard va posar el 5 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 el Warriors va posar setge sobre la defensa central visitant però en Majarón Galleguillos no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Cristian Manuel Goyeneche hauria d'haver estat gol al minut 54 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Alejandro Gijón de Warriors va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

calamaro

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de calamaro va ser finalitzada des de l'esquerra per Peter Soutar al minut 21. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Chociesław Krasiński que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Manuel Luca de Tena, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Cedric Raveloarison, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Cedric Raveloarison va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 84, quan en Manuel Luca de Tena va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Peter Soutar va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 85. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Joseph Platje, el jugador de calamaro va ser expulsat al minut 22.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): César Romero de calamaro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.