Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730699874

Amistoso (Int., RC) 730699874 Información oficial sobre el partido 730699874 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 4 - 1 F.C.MONTENERO UNITED Alineación oficial del equipo 'F.C.MONTENERO UNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 3 - 0 F.C.MONTENERO UNITED Alineación oficial del equipo 'F.C.MONTENERO UNITED' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Periquito

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): En Manuel Calvo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Periquito, un peu providencial d'en Rafael Muñoz Ramos va situar el 1-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 9 (Gol por la derecha): Periquito va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rafael Muñoz Ramos va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 21 (Gol de falta): El gol de falta de Albert Cornadó sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 21 i ampliar l'avantatge de Periquito a 3 - 1.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Periquito va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rafael Muñoz Ramos des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Luis Sáenz Rodríguez per poc que no incrementa el marcador al minut 22. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Riccardo Via va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ignacio Irazoqui va rematar alt.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Rafael Muñoz Ramos de Periquito gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Riccardo Via al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Romeo Romeral va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Juan Luis Sáenz Rodríguez de Periquito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C.MONTENERO UNITED

Goles Goles

  • 137 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Giulio Aspè va anar a parar al cap de Manuel Ragni que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a F.C.MONTENERO el 2 - 1.