Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730699817

Amistoso (Int., RC) 730699817 Información oficial sobre el partido 730699817 en Hattrick

19.03.2024 19:50:00

Schere Stei paar Bier Alineación oficial del equipo 'Schere Stei paar Bier' en el partido 5 - 0 Atak of da Bal-Hedz Alineación oficial del equipo 'Atak of da Bal-Hedz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Schere Stei paar Bier Alineación oficial del equipo 'Schere Stei paar Bier' en el partido 4 - 0 Atak of da Bal-Hedz Alineación oficial del equipo 'Atak of da Bal-Hedz' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schere Stei paar Bier

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Hendrik Merkens va donar a Schere un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): En Anas Abou El Saoud de Schere va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Schere va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Horatio Hambling des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Schere va aconseguir el 4 - 0 quan Reto Brunhart va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Miljenko Brancin va incrementar l'avantatge de Schere amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Passaven 16 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Julian Fitz va rematar alt.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Krzysztof Stachewski de Schere va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Burak Aykal per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Erno Ruuska va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Atak of da Bal-Hedz

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Riku Seijari va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Mihai Gogoşanu, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bal-Hedz va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Simo Yliaho, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Jani Isojärvi de Bal-Hedz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.