Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730699777

Amistoso 730699777 Información oficial sobre el partido 730699777 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Granatensis U.D. Alineación oficial del equipo 'Granatensis U.D.' en el partido 2 - 2 Dayaz Mavericks Alineación oficial del equipo 'Dayaz Mavericks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Granatensis U.D. Alineación oficial del equipo 'Granatensis U.D.' en el partido 8 - 1 Dayaz Mavericks Alineación oficial del equipo 'Dayaz Mavericks' en el partido
Está más tieso que su rival 7.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granatensis U.D.

Goles Goles

  • 125 Minuto 52 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 2 el va marcar Ginés Bouvier a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 102 Minuto 54 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Granatensis van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Võ Đan en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Passat el minut 67 de joc, Dimas Casla facilitava les coses al Granatensis amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Granatensis la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Võ Đan de Granatensis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dayaz Mavericks

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Lluís Rubiols va llençar el penal ras arran de pal.