Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730699635

Amistoso (Int.) 730699635 Información oficial sobre el partido 730699635 en Hattrick

20.03.2024 14:00:00

FC Redboro Alineación oficial del equipo 'FC Redboro' en el partido 1 - 5 Vampis F.C. Alineación oficial del equipo 'Vampis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Redboro Alineación oficial del equipo 'FC Redboro' en el partido 1 - 6 Vampis F.C. Alineación oficial del equipo 'Vampis F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Redboro

Goles Goles

  • 139 Minuto 22 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Redko Jan Michalec va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Youness Othmani va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sven-Olle Svanér de Redko la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jan Michalec es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80 del partit, Jan Michalec de l'equip Redko, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Vampis F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Taha Sheraz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Taha Sheraz quedar desmarcat i marcar per a Vampis al minut 44. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, un xut de Youness Othmani des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 81, Vampis va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Taha Sheraz.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, Vampis va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Efrem Revés, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Al minut 43 de partit, Elmar van der Pouw Kraan de Vampis va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Youness Othmani de Vampis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 43, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Taha Sheraz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mauro Irizar va fer una magnífica centrada, però la rematada de Iván Unzaga va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mauro Irizar es va quedar sol davant del porter, al minut 62. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.