Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730699295

Amistoso (RC) 730699295 Información oficial sobre el partido 730699295 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

Caldes de Montbui Alineación oficial del equipo 'Caldes de Montbui' en el partido 2 - 3 toxicianos Alineación oficial del equipo 'toxicianos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caldes de Montbui Alineación oficial del equipo 'Caldes de Montbui' en el partido 2 - 0 toxicianos Alineación oficial del equipo 'toxicianos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caldes de Montbui

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Valentín Frago, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Montbui es posava per davant!
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Després de 84 minuts de partit, Memoli Gülerder igualava per Montbui en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tomislav Mavrić! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Memoli Gülerder va estar a punt de marcar al minut 79 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Valentín Frago hauria d'haver estat gol al minut 102 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Antonio Novara després que el jugador de Montbui li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

toxicianos

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Raül Solsona va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a toxicianos.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Manuel Campino quedar desmarcat i marcar per a toxicianos al minut 72. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 115 Minuto 92 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 92 minuts de joc, Martín Guillot, corrent com un esperitat, superà primer Memoli Gülerder per velocitat, i després el porter posant el 2 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Ramiro Panadeiros de toxicianos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.