Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730698577

Amistoso (Int., RC) 730698577 Información oficial sobre el partido 730698577 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Nacional de Canarias Alineación oficial del equipo 'Nacional de Canarias' en el partido 8 - 0 PSG De Graaf Alineación oficial del equipo 'PSG De Graaf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nacional de Canarias Alineación oficial del equipo 'Nacional de Canarias' en el partido 2 - 0 PSG De Graaf Alineación oficial del equipo 'PSG De Graaf' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nacional de Canarias

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Jens-Guido Smolinski, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Nacional va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jens-Guido Smolinski des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Nacional va augmentar la diferència quan Krasimir Ludzhev no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Nacional va aconseguir el 4 - 0 quan Jens-Guido Smolinski va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Krasimir Ludzhev va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 115 Minuto 51 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 51 minuts de joc, Abdelghafour Tajes, corrent com un esperitat, superà primer Georginio Wormhoudt per velocitat, i després el porter posant el 6 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Juan Ferrari va augmentar la diferència de Nacional a 7 - 0 des del punt de penal.
  • 190 Minuto 90 (Gol de falta): En Álvaro Balbín conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 8-0

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Jānis Meirāns de Nacional gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Eder Zengotitauriarte de Nacional va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Osvaldo Mallegni de Nacional amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

PSG De Graaf