Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730697767

Amistoso (Int.) 730697767 Información oficial sobre el partido 730697767 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido 2 - 0 irony nahariya 9 Alineación oficial del equipo 'irony nahariya 9' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido 5 - 1 irony nahariya 9 Alineación oficial del equipo 'irony nahariya 9' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Dublin Metros

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jesús Tulleuda ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Dublin es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Dublin va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Noé Evrov va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Enrique Erloeta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Don Pepe Valencia va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Gregorio Ilzauspea una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Dori Steinhauer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): Al minut 66, Udo Knogler gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Dublin van sortir al contraatac amb encert al minut 74, però Víctor Mayor Grandes no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

irony nahariya 9

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Manuel Toca va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en David Haramaty, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 205 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Rotem Shmuli era fer passades de llarga distància. Al minut 42 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Mikhail Tomashevich però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 59 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir François-Régis Royant va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, François-Régis Royant de irony es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rotem Shmuli de irony va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.