Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730697730

Amistoso (Int., RC) 730697730 Información oficial sobre el partido 730697730 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido 6 - 0 aves Alineación oficial del equipo 'aves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido 4 - 0 aves Alineación oficial del equipo 'aves' en el partido
Tiene suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barroso

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del aves. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mauro Centagoya la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Barroso es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 31.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ugo Del Pizzo va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Mauro Centagoya va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 44, en Manuel Cigarra del Barroso va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Villum Ekstrøm que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 4 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Barroso va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Villum Ekstrøm des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Barroso va aconseguir el 6 - 0 quan 黄 (Huang) 宗邦 (Zongbang) va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Villum Ekstrøm, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de César Máximo al minut 53 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mauro Centagoya va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ugo Del Pizzo va rematar alt.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sugiman Muchtaji va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Mauro Centagoya gairebé va marcar per a Barroso des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36, Max Eriksson de Barroso va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ugo Del Pizzo de Barroso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

aves

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 54 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sabino Galeano, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.