Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730697596

Amistoso (Int.) 730697596 Información oficial sobre el partido 730697596 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

The Tòfuls Alineación oficial del equipo 'The Tòfuls' en el partido 5 - 1 MiRealMadridQro Alineación oficial del equipo 'MiRealMadridQro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
The Tòfuls Alineación oficial del equipo 'The Tòfuls' en el partido 3 - 2 MiRealMadridQro Alineación oficial del equipo 'MiRealMadridQro' en el partido
Tiene suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,6 % 29,1 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Tòfuls

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Tòfuls, atacant per l'esquerra al minut 18, va aprofitar el magnífic llançament de Toni Llodrà per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Tòfuls a 2 - 0. Uzturre Akeareta va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Roxerio Arché, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del Tòfuls va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roxerio Arché, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): Tòfuls va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Emilio Castañares la va transformar en el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Roxerio Arché, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Daniel Sánchez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Tòfuls ho intentava per la dreta per mitjà de Toni Llodrà, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roxerio Arché es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

MiRealMadridQro

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 41 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Modesto Pelayo.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Modesto Pelayo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pablo Moya, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Andrea Volta quasi redueix la diferència al marcador al minut 50, però una gran estirada d'en Pablo Moya va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Carlos Alberto Dávila va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Marcelino Bernal amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.