Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730696748

Amistoso (Int.) 730696748 Información oficial sobre el partido 730696748 en Hattrick

20.03.2024 15:20:00

FC Nîmes Alineación oficial del equipo 'FC Nîmes ' en el partido 1 - 4 Patadonparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patadonparriba FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Nîmes Alineación oficial del equipo 'FC Nîmes ' en el partido 0 - 6 Patadonparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patadonparriba FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Nîmes

Goles Goles

  • 104 Minuto 72 (Gol de penalti): El públic de Nîmes va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 72, va xiular un penal pels locals. Gwennaël Boudy no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guilhem Charreau de Nîmes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Patadonparriba FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ritchie McKeever que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 6 (Gol por el centro): Àngel Balagué va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 6, i va fer pujar el 0 - 2 per a Patadonparriba.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Raúl Donado Mazarrón va augmentar l'avantatge de Patadonparriba a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Patadonparriba va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Àngel Balagué, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Hyacinthe Wayoro va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Johan Höglius, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Raúl Donado Mazarrón va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 58, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Patadonparriba va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raúl Donado Mazarrón, però el porter rival va fer una gran aturada.