Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730696302

Amistoso 730696302 Información oficial sobre el partido 730696302 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido 11 - 3 Joga Palito Alineación oficial del equipo 'Joga Palito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido 7 - 0 Joga Palito Alineación oficial del equipo 'Joga Palito' en el partido
Tiene mucha potra 6.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Quinta Del Yogurt

Goles Goles

  • 113 Minuto 12 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Xil de Arriba de La Quinta va aconseguir igualar el partit al minut 12, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Sorin Galer va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 19.
  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): Hamid Boushehri va donar a La Quinta un avantatge de 3 - 2 amb un magnífic llançament de falta.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): La Quinta va aconseguir el 4 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sorin Galer, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Xil de Arriba que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, La Quinta va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pepe Garcifuentes, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): La Quinta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sorin Galer va poder fer el 6 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Amb 53 minuts jugats, en Pier Luigi Malpica va augmentar l'avantatge de La Quinta a 7 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): La Quinta va augmentar la diferència quan Hamid Boushehri no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 8 - 3.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Pepe Garcifuentes de La Quinta va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 9 - 3.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Pepe Garcifuentes va incrementar l'avantatge de La Quinta amb el 10 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): El gol de falta de Hamid Boushehri sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 90 i ampliar l'avantatge de La Quinta a 11 - 3.

Joga Palito

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Nick Stiel donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Nick Stiel que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Un mica després, Simon Arbuthnot de Palito va reduir fàcilment l'avantatge local a 7 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nick Stiel de Palito es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.