Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730696199

Amistoso 730696199 Información oficial sobre el partido 730696199 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

titoTEAM10 Alineación oficial del equipo 'titoTEAM10' en el partido 0 - 4 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
titoTEAM10 Alineación oficial del equipo 'titoTEAM10' en el partido 1 - 5 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

titoTEAM10

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 73 (Ocasión de penalti): En Mario Boixadós va errar un llançament des del punt de penal al minut 73. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.

Pedreña F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 16 (Gol de falta): Al minut 16 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Lalo Desclergues va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, un xut de Lalo Desclergues des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Pedreña, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Lalo Desclergues va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 35, Pedreña va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Miguel Suárez.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mario Boixadós va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 55 de joc.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pere Blasi, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pere Blasi va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pedreña va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Baraquiel Golfín va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Wes Sharp de Pedreña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.