Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730696079

Amistoso (Int.) 730696079 Información oficial sobre el partido 730696079 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Nona FC Alineación oficial del equipo 'Nona FC' en el partido 5 - 1 Stumilowy Las Alineación oficial del equipo 'Stumilowy Las' en el partido
5 / 11 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 1
0 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
4 / 6 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 3 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
0 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
70 % Posesión 45' 30 %
71 % Posesión 90' 29 %
Atacar por el centro Nivel de táctica: 13Nivel de táctica: 13 Táctica Normal
Nona FC Alineación oficial del equipo 'Nona FC' en el partido 5 - 1 Stumilowy Las Alineación oficial del equipo 'Stumilowy Las' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nona FC Alineación oficial del equipo 'Nona FC' en el partido 5 - 0 Stumilowy Las Alineación oficial del equipo 'Stumilowy Las' en el partido
Tiene un resultado normal 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nona FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Alex Trianni va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Nona.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Nona va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ruslan Zhelobanov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Russ Irving, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Nona.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ruslan Zhelobanov va anar directament als peus de Alex Trianni que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 1.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Nona pel centre va donar un gran resultat: el gol de Diego Turégano va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Alex Trianni va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nona se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Nona ho intentava per la dreta per mitjà de Diego Turégano, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Guillermo Escales va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Nona a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alex Trianni va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Guillermo Escales gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jardel Bourbon va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Diego Turégano es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Stumilowy Las

Goles Goles

  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Piotr Grams va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 41, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Królik, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.